Brewery International

Fatanläggningen – Byte av fat

För att kunna servera ett perfekt öl är det viktigt att förstå de viktigaste delarna av fatölsanläggningen och det är viktigt att ha rutiner för rengöring av anläggningen.

Tänk på att öl är en färskvara och bör behandlas därefter. Fatanläggningen måste rengöras regelbundet och efterleva våra teknikers rekommendationer.

Tänk på att rengöra fatkopplingen regelbundet. Sätt tappkranen i vatten och tvätta spillbrickan och tapptornet dagligen så att den också ser inbjudande ut för era gäster.

Om något problem uppstår, ta kontakt med vår serviceavdelning.

Byte av fat:

Byteavfat1
1. Ta av reglaget genom att lyfta handtaget, och vrid av reglaget.

Byteavfat2
2. Lyft av fatölskopplingen, ta bort det gamla fatet, ta fram ett nytt.

Byteavfat3
3. Ta av tätningen på fatet. Sätt ner fatkopplingen och vrid den på plats.

Byteavfat4
4. Tryck ned handtaget och den är klar att användas.

Nyhetsbrev




  • BMP Group

Sverige

  • Brewery International Sweden AB
  • Mission Wine & Spirit AB

Norge

  • Brewery International AS
  • Mission Wine & Spirit AS

Danmark

  • Premium Beer Import A/S