Brewery International

Brewery International Sweden söker Account Manager i Stockholm!

Som restaurangsäljare kommer du ansvara för försäljning mot hotell, restaurang, pub, bar och catering med ett tydligt fokus på att skapa lönsamma affärer och bygga de varumärken vi representerar.
Du är distriktsansvarig för Stockholmsregionen där de flesta kunderna finns i de centrala delarna.

Vi söker en engagerad, serviceinriktad och ansvarstagande säljare som vill arbeta långsiktigt med våra kunder. Det är viktigt att du har minst något års erfarenhet som fältsäljare, gärna ifrån restaurangbranschen. Du har ett stort intresse kring öl och vin, gärna i kombination med mat.

 

Du är en entusiastisk, engagerad och orädd person med ett högt naturligt driv som älskar att skapa och vårda relationer. Du är en mål- och resultatinriktad person som sporras av högt satta mål och ser det som naturligt att klara dessa. Att du är strukturerad och har ett affärssinne förutsätter vi.

 

Dina arbetstider kommer ofta att vara oregelbundna med både kvällar och helger och du lägger själv upp ditt arbete och driver dina processer. Körkort och viss datorvana i Officepaketet är ett måste.

 

Vi ser gärna att du har en gymnasial utbildning och gärna med någon påbyggnadsutbildning inom sälj eller marknad.

 

Du utgår från vårt kontor i Hammarby Sjöstad och kommer att ha tillgång till tjänstebil, mobiltelefon och dator.

 

Vi erbjuder dig en spännande tjänst i ett stabilt bolag med starka och attraktiva varumärken i ryggen!

Brewery International Sweden AB startade upp sin verksamhet i Sverige 2005 och har snabbt blivit en betydande aktör på den svenska öl och cidermarknaden. Vin och sprit är ett segment vi utvecklar kontinuerligt. Vår försäljning sker direkt till restauranger, grossister och Systembolaget.

 

I vår portfölj har vi många kända varumärken såsom San Miguel, Vikbo Cider, Zlatopramen, Newcastle Brown Ale, Menabrea, Schneider Weisse m fl. Vi är idag 12 anställda och har en omsättning på ca.100 miljoner.

 

Nyhetsbrev

Sverige

  • Brewery International Sweden AB
  • Mission Wine & Spirit AB

Norge

  • Brewery International AS
  • Mission Wine & Spirit AS

Danmark

  • Premium Beer Import A/S