Brewery International

Geranium Gin och SBG inleder samarbete!

Vår prisbelönte Geranium Gin inleder nu ett samarbete med Sveriges Bartender Gille (SBG) där Geranium Gin går in som guldsponsor och i samband med det drar igång en cocktailtävling som förhoppninsgvis ska hjälpa till att locka nya meldemmar till SBG.

Geranium Gin kommer ha en monter på Årets Bartender i Göteborg den 6:e april, där kommer en kampanj och cocktailtävling lansers, mer om den här nedan.

http://www.sbg.nu/sbg-gar-fran-klarhet-till-klarhet-2014/

Livets Goda har också uppmärksammat detta trevliga samabete, läs mer om det här:

http://www.livetsgoda.se/artikel/artikel.asp?meny=Hem&kat=0&ArtikelId=5802#.UyxN9_l5OLB

SIGNA UPP DIG SOM NY MEDLEM PÅ SBG – PRESENTERA DIN GERANIUM GIN-COCKTAIL OCH HA CHANSEN ATT VINNA EN INSPIRATIONSRESA TILL KÖPENHAMN!

I samband med att du blir medlem så kommer du deltaga i en cocktailtävling. Du har sedan 4 veckor på dig att presentera en cocktail som blir ditt bidrag i en tävling med en inspirationsresa till Köpenhamn i potten. Tävlingsbidraget måste innehålla minst 2 cl Geranium Gin och skall presenteras med recept, bild och/eller film samt namn på drinken. Bidraget ska mailas in till andreas@brewery.se.
Vi på Brewery International Sweden, SBG och Geranium Gin kommer sedan utse 5 bidrag som vi personligen besöker där ni då får presentera drinken live för oss. Därefter koras en vinnare som får åka på en inspirationsresa till Köpenhamn.

FÖR MER INFO, KONTAKTA OSS PÅ ANDREAS@BREWERY.SE ELLER 08-702 05 50

Nyhetsbrev

Sverige

  • Brewery International Sweden AB
  • Mission Wine & Spirit AB

Norge

  • Brewery International AS
  • Mission Wine & Spirit AS

Danmark

  • Premium Beer Import A/S