Brewery International

Idag, tisdag 1:a april, lanseras San Miguel Fresca på Systembolaget!

San Miguel Fresca är den spanska nyheten som ska släcka törsten på sommarsvenskarna. Efter att han gjort succé under lanseringen på provmarknader som Spanien, Italien och Storbritannien lanseras nu Fresca´n även i Sverige från och med den första april.

Den 1 april lanserar Brewery International San Miguel Fresca i Systembolagets beställningssortiment. Ölet är en nysatsning från spanska bryggeriet Mahou San Miguel. Det har under ett drygt år testats på några utvalda marknader och är nu redo för Sverige. Fresca betyder ungefär uppfriskande, och uttrycket används ofta om törstsläckande kylda drycker. Det är också så bryggeriet själva vill att deras öl ska serveras – väl kylt, gärna med en limeklyfta i. Nu är det bara att hoppas på en vädermässigt spanskinfluerad sommar så är vi helt klart beredda att hålla med.

Provningspanelen i Whisky & Bourbons ölspecial som snart utkommer beskrev San Miguel Fresca så här: ”Serveras den väl kyld kan den bli sommarens hit.”

 

San Miguel Fresca har 4,4 procent i alkoholstyrka och kommer i en 33 centiliters flaska. Artikelnumret är 8946203 och priset blir 13,90 kr flaskan.

 

http://www.livetsgoda.se/artikel/artikel.asp?ArtikelId=5837#.Uzqve1fDVQl

 

Nyhetsbrev

Sverige

  • Brewery International Sweden AB
  • Mission Wine & Spirit AB

Norge

  • Brewery International AS
  • Mission Wine & Spirit AS

Danmark

  • Premium Beer Import A/S