Brewery International

Kona Brewing ny huvudsponsor för Swedish Surfing Association!

Från och med 1 februari i år kommer Kona Brewing Co. vara officiell huvudsponsor till Swedish Surfing Association (SSA). I och med det kommer bryggeriet från Hawaii sponsra flertalet event och tävlingar men också bidra till SSA´s fortsatta satsning för att utveckla sporten på hemmaplan och arbetet inför Sommar OS i Japan år 2020 då sporten för första gången i historien är en del av de olympiska spelen.

– Det känns superkul att ha med sig Kona Brewing som sponsor. Förhoppningsvis blir det här början på ett långtgående samarbete som kommer att gynna sporten, landslaget och de människor i Sverige som brinner för surf” säger Peter Klang, ordförande för SSA.

Samarbetet kommer att märkas av under ett flertalet event som kommer att hållas runt om i landet, däribland surftävlingen Kona Winter Classic som går av stapeln på Torö Stenstrand någon gång mellan den 17e februari och 25 mars. En tävling där allmänheten givetvis är välkommen att titta på. I tillägg till andra ej tidsbestämda tävlingar kommer det anordnas en rad filmvisningar i olika städer för att den surfsugne ska kunna inspireras genom ett par nostalgitrippar men även lite nytt från den internationella surfscenen. Information om filmvisningar och andra event kommer löpande att läggas upp på SSA´s facebooksida och hemsida.

Marknadschef på Brewery International, Stefan Schnitzler, säger att samarbetet passar Kona Brewing som handen i handsken och ser ljust på vad som komma ska: ”SSA drivs av personer som lägger otroligt mycket tid på att utveckla den svenska surfscenen. Därför känns det extra kul att kunna bidra med medel för att underlätta för SSA i sitt dagliga arbete.”

Läs pressmeddelandet här!

Nyhetsbrev

Sverige

  • Brewery International Sweden AB
  • Mission Wine & Spirit AB

Norge

  • Brewery International AS
  • Mission Wine & Spirit AS

Danmark

  • Premium Beer Import A/S